Home | english | Impressum | Sitemap | Intranet | KIT
Arbeitsgruppe Funktionalanalysis

Institut für Analysis

natascha.katz@kit.edu

Übungsscheine für Analysis I, II, III (Mathematik, Lehramt Mathematik, Physik, Informatik)
Übungsscheine für HM I, II (Informatik)

zusätzlich: studienbegleitende Klausuren zu den Vorlesungen der Dozenten der Arbeitsgruppe.

siehe Webseite

Vector-valued extrapolation to Banach function spaces

Referent: Emiel Lorist (Delft)
Ort: SR 2.066, Kollegiengebäude Mathematik (20.30)
Termin: 21.2.2018, 14:00 - 15:30 Uhr
Gastgeber: Lutz Weis

If an operator T is bounded on L^p(\mathbb{R}^d,w) for some 1<p<\infty and all weights w in the class of Muckenhoupt weights A_p, then T extends to a bounded operator on the Bochner space L^p(\mathbb{R};X) for any Banach function space X with the UMD property, which is a vector-valued extrapolation theorem by Rubio de Francia. In this talk I will discuss several generalizations of this theorem. In particular I will present a multilinear limited range version for vector-valued extrapolation to Banach function spaces and discuss various applications, including vector-valued Littlewood-Paley-Rubio de Francia-type estimates, the L^p(\mathbb{R},w;X)-boundedness of Fourier multipliers and the variational Carleson operator, and boundedness of the vector-valued bilinear Hilbert transform.

This is joint work with Alex Amenta, Bas Nieraeth and Mark Veraar (TU Delft).

Der Vortrag findet im Rahmen des Forschungsseminars Funktionalanalysis statt.